Čestitamo prvemu MasterChefu Slovenija

SAO MILJUEVI?
sao miljuevi?1
saov finalni meni

Čestitamo prvemu MasterChefu Slovenija

Zmagovalec kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija je postal 36-letni Koprčan Sašo Miljuševič! V finalni oddaji se je za prestižni naziv in 50.000 evrov pomeril z 19-letnim Tilnom Stropnikom iz Celja. Njuna zadnja naloga je bila, da pripravita vrhunski trihodni meni, ki bo navdušil sodnike.

 

In bolj je navdušil prav Sašo, ki je za predjed pripravil raviole z rakci in agrumi, za glavno jed file smuča z zeliščno skorjico na bučkinem pireju s sotirano zelenjavo, za sladico pa v rdečem vinu kuhane hruške na vanilijevi kremi s karameliziranimi pinjolami. 

 

Sašu smo čestitali tudi osebno, ko nas je obiskal v studiu Radia Ekspres. Z njim se je pogovarjal naš jutranji voditelj Tomaž Okorn.

 

Poslušajte Saševe vtise s finala, povedal je, od kod izhaja njegova strast do kuhanja in tudi, kaj še počne poleg kuhanja. Bil je na primer tudi frizer in imel pri 18 letih svoj salon.

 

 

 

Saša smo vprašali, ali so res vsi krožnike zaključevali prav zadnjo sekundo, kako porabil 50.000 evrov in ali bi si upal že zdaj odpreti svojo restavracijo.

 

 

 

Ker tekmovalci v MasterChefu niso dočakali izziva z zelišči, mu ga je pripravil Tomaž. Na posnetku preverite, kako mu je šlo.

 

 

 

Foto 2 in 3: 24ur.com

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...