Bon Jovi

jon bon jovi & richie sambora
bon jovi

Bon Jovi

Jon Bon Jovi in kitarist skupine Richie Sambora naj bi se hudo sprla. Skupina je prejšnji mesec naznanila, da se na turnejo odpravlja brez Sambore. Sodelovanje s skupio je odpovedal iz »osebnih razlogov«. Ugibalo se je o vzrokih in celo o razpadu skupine, vendar so člani oboževalce pomirili. Sambora je kmalu po izbruhu teh informacij zapisal na Twitterju, da je z njim vse v redu in da se kmalu spet vidijo. Banda ne zapušča, ni pa še znano, kdaj se bo vrnil na odre.

 

Sambora je v zadnjih letih sicer znal biti problematičen. Skupina je zaradi njega v preteklosti že prestavila turnejo. Svet se mu je sesul, ko mu je umrl oče in ko se je ločil od nekdanje žene Heather Lockear. Večkrat je bil tudi na zdravljenju od odvisnosti alkohola ter bil obtožen vožnje pod vplivom alkohola. Tokrat naj bi bil jedro spora denar in pa Jonov slabšalni odnos do drugih članov skupine.

 

Skupina prihaja v Evropi še ta mesec. Čez nekaj dni jo čaka nastop v Boglariji, 17. maja pa bo nastopila na Dunaju, nekoliko bližje nam pa se bo ustavila še konec junija, in sicer v Milanu. Nazadnje so navdušili z novim albumom What About Now, na katerem je tudi nov hit Because we can.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...