Bon Jovi

Bon Jovi pic
Richie Sambora

Bon Jovi

Na spletni strani skupine lahko za slabih 20 dolarjev že kupite njen koledar za leto 2014, ali pa si naložite aplikacijo za pametne telefone Bon Jovi z vsemi novicami in datumi nastopov v okviru turneje. S turnejo Because We Can – The Tour se Bon Jovi potegujejo tudi za laskavi naziv najboljša turneja leta, rok za oddajo glasov pa se je iztekel pred tremi dnevi. Veliko jih bodo verjetno prejeli, in to kljub temu da jim nekateri oboževalci še vedno niso oprostili ločitve od kitarista Richieja Sambore.

 

Tako je razbrati iz nekaterih objav na spletni strani skupine, kjer oboževalci med drugim pišejo »pripeljite nazaj Samboro«, »30 let zvestobe, Sambora« in podobno. Skupina je na turnejo odšla brez njega, vendar dala oboževalcem nekaj upanja, da se kasneje morda vendarle vrne. Tudi Sambora je pričakoval, da se ji bo pridružil najkasneje na odru v Londonu, na velikem koncertu v Hyde Parku, a se to ni zgodilo. Po vseh težavah z alkoholom naj bi od skupine preprosto dobil negativen odgovor, zato glasbeno kariero nadaljuje samostojno.

 

Spodaj lahko prisluhnete pesmi What About Now z zadnjega, istoimenskega albuma skupine, v 6 zvezdniških ob 6-ih na Radiu Ekspres pa njenim najlepšim pesmim, tudi iz 90-ih let.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...