Besedni pingpong v stilu Elvisa Presleyja

elvis presley

Besedni pingpong v stilu Elvisa Presleyja

Osmega januarja pred 80 let se je v majhnem mestu Tupelo v državi Mississippi rodil kralj rok’n’rola Elvis Presley. Na njegovem posestvu Graceland so se mu ob tej obletnici poklonili z rojstnodnevno komemoracijo, razglasili so dan Elvisa Presleyja in več. Poseben poklon prihaja tudi od njegovih oboževalcev iz Slovenije, iz Elvis Presley kluba.

 

Glede na to, da so nas kot uradni slovenski klub ljubiteljev prepoznali tudi v Elvis Presley Enterprises, Inc, čutimo posebno čast in hkrati odgovornost do ohranjanja spomina na tega velikega glasbenika in interpreta,” so zapisali v sporočilu. V Elvisovem letu bodo zato priredili več dogodkov, prvega že naslednji teden: 16. januarja v Ortobaru s skupinami Sam’s fever s prijatelji, Black Leather, Elvis Iron Ginger in drugimi. Več o tem preberite TUKAJ.

 

Na Radiu Ekspres smo se kralju poklonili tudi v igrici Besedni pingpong, ki poteka vsak delavnik v Dobro jutro s Tomažem Okornom. Tomaž in poslušalec Grega sta naštevala pesmi Elvisa Presleyja. Tomaž jih je pravzaprav malce odpel, prisluhnite spodaj.

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...