Afera na mariborski srednji šoli –

slikanje s telefonom

Afera na mariborski srednji šoli –

Afera z mariborske srednje šole je razdelila javnost. Ravnatelj in učiteljica naj bi si v šoli privoščila mesene užitke, kar pa zanikata. Pravita, da je posnetek na omrežju (ki naj bi ga posneli dijaki) lažen, zmontiran in da ne prikazuje njiju. Zoper neznanega avtorja sta vložila tudi kazensko ovadbo. Policisti zdaj preverjajo dokaze in dejstva.

 

A javnost bolj razburja vprašanje, koga naj bi v tem primeru “kaznovali”. Na eni strani nekateri opozarjajo, da gre v močan vdor v zasebnost in da bi morali kaznovati dijake, ki naj bi video posneli. Na drugi strani imamo tiste, ki zgroženi opozarjajo, da takšno vedenje ne sodi v šolo in da dijaki pri tem niso zagrešili nič slabega.

 

Ne glede na to, ali je posnetek pristen ali ne, lahko s strahom rečemo, da bo afera tako ravnatelju kot učiteljici močno otežila življenje v zasebnosti in v karieri. Med poslušalci smo zato preverili, ali bi zaposlili osebo, ki se je tako intimno izpostavila v javnosti. Bi to vzeli kot del promocije? Nekaj mnenj lahko poslušate spodaj, svoje pa lahko prispevate na naši Facebook strani tukaj.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...