A si predstavljate, koliko je 90 mio!?

eurojackpot
EuroJackpot kroglice
milijoni evrov

A si predstavljate, koliko je 90 mio!?

Toliko, da jih poštar zagotovo ne bi mogel dostaviti k vam domov, tako kot je včasih dostavljal pokojnino. Naš voditelj Tomaž Okorn se je pogovarjal z enim, vendar natančnega zneska, ki ga poštar na službeni poti še sme prenašati seboj in je zavarovan, ni izvedel. “Je pa veliko manjši od 90 milijonov evrov,” mu je zatrdil sogovornik.

 

Ekspresova reporterka Laura je preverila na ulici, koliko denarja si vi upate še nositi s seboj v denarnici in kako bi zapravili 90 milijonov evrov. Težko si je predstavljati, za kakšen znesek gre.

 

 

 

90 milijonov evrov je trenutni dobitek na Eurojackpotu, ki bi ga lahko še danes osvojil tudi kak srečnež iz Slovenije. Doslej sta multimilionarja na Eurojackpotu postala že dva Slovenca, eden nazadnje maja lani. Pobasal je 25 milijonov.

 

In kakšni so milijonarji, ki zadanejo v igrah na srečo? Tomaž se je o tem pogovarjal z Matejo Slamnik z Loterije Slovenije. Pravi, da od njih doslej še ni prejela kakšne vrečke kave, steklenice vina ali česa podobnega. Prisluhnite pogovoru spodaj.

 

 

 

Glavni dobitek evropske loterijske igre Eurojackpot je tokrat rekorden (v treh letih prirejanja igre). Tisti, ki bodo vplačali kombinacije, bodo pesti stiskali drevi ob 23. uri. Verjetnost, da bi pravilno napovedali pet izmed 50 številk ter še dve izmed dodatnih 10, je ena proti 95 milijonom.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...