Search
Close this search box.

PISKARJEV KULINARIČNI IZZIV

TI PRINESE PISKARJEV PAKET IZDELKOV ZA GOSPODINJSTVO!

Piskarjev-kulinaricni-izziv_585x400-pxl

Kako dobro se znajdete v kuhinji, ste za en izziv? In to kulinarični izziv.

No, ne bomo vas spraševali, kako se najlažje olupi ingver, ali mora biti pečica segreta za peko torte, kaj je glavna funkcija papirja za peko …  bolj zabavno bo, saj se bomo namreč igrali igrico, ki jo zelo dobro poznate.

Se spomnite, kako smo se nekoč igrali igrico »Država, mesto, vas«? Poiskati smo morali besede na eno, določeno črko. Bi se upali spet pomeriti v tej igrici? No, pa poizkusimo.

Mi izberemo črko, vi poveste besede na to črko. Enostavno! Pa da vidimo, kako dobri ste z besedami.

·      KUHARSKI PRIPOMOČEK na P: PEKI PAPIR
·      JED na P: PASULJ
·      SLADICA na P: PRINCESKE

ALI

·      KUHARSKI PRIPOMOČEK na M: METLICA
·      JED na M: MUSAKA
·      SLADICA na M: MAFINI

Res enostavno in zabavno! Hitro se prijavite s spodnjim obrazcem in držite pesti, da vas pokličemo.

Če bo vsaj polovica vaših odgovorov pravilna, boste Piskarjev kulinarični izziv opravili.

Piskar, ki ima nepogrešljive pripomočke za vsakega kuharja in pekača (alufolijo in papir za peko Piskar), pa vas za to še nagradi.

Pokrovitelj nagradne igre je:

Papir za peko Piskar je premium kvalitete in je zato nepogrešljiv pripomoček za vsakega kuharja in pekača. Zagotavlja enostavno in čisto pripravo hrane ter prispeva k bolj zdravemu in okolju prijaznemu kuhanju.

Material: Papir za peko je izdelan iz neprevodnega, nestrupenega in okolju prijaznega materiala. Narejen iz lesne celuloze in ima prevleko, ki preprečuje lepljenje hrane nanj.

Preprečuje lepljenje hrane: Glavna funkcija papirja za peko je preprečevanje lepljenja hrane na pekač ali ponvico med peko. To olajša pripravo hrane, preprečuje raztrgane ali zapečene dele ter olajša čiščenje posode po peki.

Enostavna uporaba: Papir za peko je preprost za uporabo. Razrezan je na ustrezno velikost, da se prilega velikosti pekača. Pri peki v pečici ga ni treba dodatno mazati z oljem ali maslom, kar pripomore k zmanjšanju vsebnosti maščobe v pripravljeni hrani.

Univerzalna uporaba: Uporabljate ga lahko za peko piškotov, kruha, peciva, pice, zelenjave, rib, mesa in še več. Primeren je za različne pekače in ponvice.

Varna uporaba: Papir za peko je odporen na visoke temperature (do 220 stopinj) in ne oddaja škodljivih snovi pri segrevanju. To zagotavlja varno in zdravo pripravo hrane.
Okolju prijazen: Papir za peko ni umetno beljen in se ga lahko reciklira. To prispeva k zmanjšanju količine odpadkov in skrbi za okolje.

Eksperimentiranje z okusi: Papir za peko omogoča tudi eksperimentiranje s kuhanjem. Lahko vanj zavijete različne začimbe, zelišča in arome, kar bo obogatilo okus pripravljene hrane.

Prihrani čas in trud: Z uporabo papirja za peko Piskar se zmanjša potreba po čiščenju pekača ali ponvice, saj hrana ne ostane prilepljena nanjo. To prihrani čas in trud, še posebej pri pripravi obrokov v naglici.

Alufolja Piskar je izdelana iz materialov najvišje kakovosti! Lahko bi rekli, da gre verjetno za najkakovostnejšo alufolijo na slovenskem trgu! Gre za enega najbolj priljubljenih in vsestranskih materialov za embalažo, kuhanje, ohranjanje svežine in še več. Ste vedeli, da alufolija ni primerna za uporabo pri kislih ali alkalnih živilih, saj lahko reagira z aluminijem in povzroči spremembo okusa ali barve hrane.

Uporaba v gospodinjstvu: Alufolijo pogosto uporabljamo v gospodinjstvu za pokrivanje hrane med kuhanjem ali shranjevanjem. Je neprepustna za vlago, zrak in svetlobo, kar pomaga ohranjati svežino in aromo hrane ter preprečuje kontaminacijo.

Kuhanje s alufolijo: Alufolijo lahko uporabljamo za peko ali kuhanje na žaru. Odlična je za pripravo paketov s hrano, saj omogoča enakomerno toplotno obdelavo in ohranja sočnost jedi.

Recikliranje: Alufolijo je mogoče reciklirati, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov in varovanju naravnih virov. Večina aluminija, ki se reciklira, se uporabi za proizvodnjo nove alufolije.

Izpolni obrazec in se prijavi zdaj!