Search
Close this search box.

KUL IDEJA ZA IZLET PO SLOVENIJI

V KUL JUTRU, VSAK DELOVNIK OB 7.40.

DELI SVOJO IDEJO IN SE POTEGUJ ZA PAKET CHIO ČIPSA!

Chio-logo

Slovenija junija praznuje 33 let samostojnosti. Nekateri se morda še spomnite sporočila: »Deželi s štirimi milijoni pridnih rok se ni bati samostojne prihodnosti«.
No, in kako dobro poznate Slovenijo? Kako dobro pa poznate lepe, drugačne, zanimive, prijetne, nenavadne kotičke Slovenije?

V juliju nas bo voditeljica Kul jutra Eva Cimbola popeljala po Sloveniji in vam hkrati dala kul ideje za izlet po Sloveniji. Morda bo to ideja za izlet s kolesom, peš, za enodnevni izlet, vikend izlet, počitnice, ogled znamenitosti ali kaj drugega.

Slovenija je res lepa dežela in prepričani smo, da tudi vi poznate in imate kakšno kul idejo za izlet po Sloveniji. Sporočite nam jo preko obrazca spodaj, mi pa bomo poskrbeli, da na izlet ne boste odšli praznih rok. Za vas imamo namreč nekaj, kar paše na vsakem izletu – Chio čips! Chio krompirjev čips z okusom sira, kisle smetane, paprike, pizze Margerite … katerega pa imate vi najraje?

Torej, na radiu Ekspres boste vsako Kul jutro v juliju ob 7.40 dobili idejo za izlet po Sloveniji, s svojo idejo pomagali drugim, z malce sreče pa dobili še PAKET CHIO ČIPSA!

Pokrovitelj nagradne igre je:

 

Kateri Chio prigrizek gre obvezno z vami na vsak izlet?
V široki ponudbi prigrizkov Chio se najde za vsakogar nekaj.
S kolesom, z avtom ali peš, na potovanju ali doma, vedno z vami Chio čips!

Blagovna znamka Chio je praznovala že svojo visoko obletnico, saj je luč sveta ugledala leta 1962. Besede Chio sestavljajo začetnice imen družinskih članov družine Opel (Carlo, Heinz, Irmgard von Opel). Danes je blagovna znamka Chio na voljo v več kot 15 državah po Evropi.
Chio izdelki so prepoznani po svoji kakovosti. Ključ do uspeha te blagovne znamke je v dobrem razumevanju potreb potrošnikov, uvajanju inovativnih izdelkov, ki sledijo razvoju in trendom.

Ko se želite razvajati na bolj zdrav način je pravi Chio Oven Chips, pripravljen brez crvtja in pečen v pečici. Ima 60 % manj maščob kot običajen krompirjev čips. Vaše brbončice lahko razvajate v dveh okusih čipsa, kisle smetane in čebule ter paprike.
Ne spreglejte tudi nove generacije čipsa. Chio Popchips. Brez crvtja, brez pečenja. Samo toplota.
Življenje je lepše z odličnimi in okusnimi slanimi prigrizki.
Preverite v kateri Chio okus bi zahrustali najprej na www.chio.si.