Search
Close this search box.

GONI PONY

Zaupajte nam spomine na Pony kolo!

Osvojite lahko Pony kolo in mesto v Eset ekipi na dogodku Red Bull Goni Pony.

ESET PP RGB - center color@4x

Le kdo se ne spominja kolesa Pony. Prepričani smo, da ste ga v otroštvu celo imeli ali pa se vsaj enkrat zapeljali z njim. No, na radiu Ekspres bomo priklicali in oživeli ta retro duh.

Zakaj?

Ker vas skupaj z Esetom 1. junija vabimo na dogodek Red Bull Goni Pony, da premagate vršiški klanec. Prvo junijsko soboto bodo že desetič (kot rečejo organizatorji) pognali hudiča na vrh Vršiča.
Ste pripravljeni?

Niste? Ni problema, saj bomo za vse poskrbeli na radiu Ekspres.

V petek, 24. maja, bomo nekoga nagradili z legendarnim kolesom Pony iz 80-ih. In to še ni vse.

Dobite tudi mesto v NAJVEČJI ESET ekipi, ki bo 1. junija skupaj gonila s Ponyji na vrh Vršiča. Z Esetom pa vam pripravimo tudi posebno dobrodošlico v Kranjski Gori s hrano in pijačo, majico, kratke hlače, vetrovko in goodie bag. Da o tem, s kom boste gonili v ESET ekipi sploh ne govorimo. Vodje ekipe bodo skakalec Lovro Kos, Leteči Kranjec – Robert Kranjec in smučar Štefan Hadalin.

In kaj morate narediti? Preko spodnjega obrazca nam zaupajte svoje spomine na to legendarno kolo … in morda bo kmalu VAŠE! Aja, če kolo Pony že imate in ste legendarni kolesar, pa vam mi priskrbimo štartnino za že razprodan dogodek Red Bull Goni Pony, ki ga ne smete zamuditi! Zadnjih 5 štartnin imamo!

Važno je sodelovati in ne zmagati, čeprav vam zaupamo, da je trenutni rekord na 13,5 km dolgi progi 39 minut in 39 sekund.

Red Bull Goni Pony – 1. junija bo noro zabavno!

Partner nagradne igre je:

Pridružite se največji skupini na Red Bull Goni Pony.

Oglej si Eset video, klikni tukaj!

Poženite hudiča na vrh Vršiča Z ESET SLOVENIJA, v kateri bodo tudi Lovro Kos, Robert Kranjec, Štefan Hadalin in Rene Mlekuž.

Eset Slovenija zbira prijave za največjo skupno ekipo na Red Bull Goni pony.
Pridružite se lahko kot tekmovalec ali navijač.

Vsak član pa prejme dobrodošlico na zbornem mestu v Kranjski Gori s hrano in pijačo, navijaški ali tekmovalni komplet in še povabilo na žur po dogodku!

Več informacij najdeš tukaj!

ESET že več kot 30 let ukvarja izključno s kibernetsko varnostjo. S širokim naborom varnostnih tehnologij, produktov in storitev ter z visoko usposobljenimi strokovnjaki skrbi za varnost domačih uporabnikov, manjših in srednjih podjetij pa vse do velikih podjetij in mednarodnih korporacij. Njegove rešitve in storitve vsakodnevno v Sloveniji ščitijo več kot 176.000 naprav ter več kot 22.000 podjetij in javnih ustanov.