Search
Close this search box.

EKSPRES ŠOPING Z EVO CIMBOLA

TI PRINESE 500 EUR DESETAKOV CITYPARKA ZA ŠOPING!

Citypark_logo_2

Poletje je pred vrati in čas je za šoping. Ko bi imele kup Desetakov, da bi si končno lahko privoščile nepozabni šoping! Na Radiu Ekspres pravimo: »Je mogoče!«

Kul voditeljica Eva Cimbola ima namreč 1000 evrov Desetakov! Razdelila jih bo med vas, vaša naloga pa bo, da jih zapravite! In to v Cityparku, kjer je neskončno možnosti za nakup! Citypark vam izpolni vse želje. Le prijaviti se morate in že ste korak bližje izpolnjenim željam.

Le katera si ne želi ekspres šopinga pred poletjem! In na radiu Ekspres vam omogočamo te nakupovalne užitke z Desetaki Cityparka. Ne za položnice, samo za vas, za ženski šoping, ko boste brez slabe vesti lahko nakupile oblek, čevljev, dodatkov, ličil za kar 500 evrov!

Ne čakajte, le dve poslušalki bosta imeli ta privilegij! Hitro se prijavite preko spodnjega obrazca. Možje niste izključeni. Tudi vi lahko prijavite svojo ženo, sestro, mamo ali recimo ljubico …

Vse, kar morate narediti pa je, da nam sporočite, zakaj si prav vi ali vaša žena, mama, tašča, ljubica … zaslužite, zaslužijo Ekspres šoping z Evo Cimbola v Cityparku! Če vas pokličemo, je veselje zagotovljeno!

Ekspres šoping omogoča

Citypark je največje slovensko nakupovalno središče, sinonim za inovativno in pestro ponudbo, glavno pozornost pa posveča modi in kot prvi v Sloveniji redno uvaja nove koncepte in blagovne znamke.

S 120 trgovinami in lokali predstavlja tudi eno večjih nakupovalnih središč v širši regiji. Ponuja široko paleto izdelkov, od modnih oblačil, obutve, kozmetike do zabavne elektronike in živil. V Cityparku najdete vse, od mednarodno priznanih blagovnih znamk do lokalnih butikov. Tu se med drugim nahajajo tudi edine poslovalnice trgovin Primark, Replay, Mac in Lego Store v Sloveniji.
S kombinacijo prvorazrednih trgovin, restavracij in kavarn je Citypark postal veliko več kot zgolj kraj za nakupovanje. V ponudbo vključuje družinam prijazne storitve ter številne možnosti za druženje in prosti čas.

Ponaša se z moderno arhitekturo in prijetnim ambientom, ki vključuje zelene površine in sedežne aranžmaje za počitek med nakupovanjem. Za otroke so na voljo velika brezplačna igralnica in številna igrala, za odrasle pa organizirane aktivnosti in dogodki skozi vse leto.

Sedaj tudi s ponudbo brezplačnega stilskega svetovanja!

Si si vedno želel/a doživeti osebno modno svetovanje, ko se modna stilistka zares posveti samo tebi, tvoji postavi, izzivom in željam?

Zdaj imaš priložnost, da osvojiš stilsko svetovanje v Cityparku z modno stilistko Jano Kotesko. Med vsemi prijavami bomo izbrali 3 kandidate, s katerimi se bomo dogovorili za termin svetovanja v Cityparku.

Kaj te čaka v primeru izbora?

Klepet z Jano, pogovor o osebnem stilu, izzivih in željah, pregled najnovejših trendov in predstavitev/preizkus predlaganih modnih kosov v Citypark trgovinah. Nakup ni pogoj za sodelovanje.

Izkoristi to enkratno priložnost in se prijavi tukaj.