Search
Close this search box.

EKSPRES OSVEŽITEV

Z MALO SREČE OSVOJI POLETNI OSVEŽILNI PAKET!

Piskar Logo
Supernova-Qlandia-logo

Poletje je tukaj, vročinski val, pasja vročina, skratka počitnice, ko bomo vsi iskali OSVEŽITEV! In na radiu Ekspres bomo poskrbeli za EKSPRES OSVEŽITEV!

Za vas imamo NAJBOLJŠI POLETNI PAKET OSVEŽITVE!!! Vse, kar morate narediti je, da se prijavite z obrazcem spodaj in nam sporočite, zakaj potrebujete EKSPRES OSVEŽITEV.
Mi pa bomo poskrbeli, da bo vsak petek nekdo izmed vas skakal od veselja, saj mu bosta voditelja Kul jutra Klemen Bučan in Eva Cimbola priskrbela: Družinsko vstopnico za kopališče Kodeljevo, paket pijače Dana, poletni paket Supernove Kranj in Kamnik ter paket Piskar.

Enostavno in hitro poskrbimo, da bodo vaši poletni dnevi polni osvežitve.

Pokrovitelja Ekspres osvežitve sta:

 

Piskar ima zelo priročne in nepogrešljive vrečke za gospodinjstvo, tudi samostoječe, ki so primerne za odmrzovanje v mikrovalovni pečici. Večino odpadne folije reciklirajo in ponovno uporabijo! Piskar pa je nepogrešljiv na vsakem pikniku, saj ima takšne in drugačne vrečke za odpadke, IN TO BIORAZGRADLJIVE vrečke za odpadke, tudi dišeče. Ima pa tudi Alufoljo Piskar, ki je je izdelana iz materialov najvišje kakovosti! Lahko bi rekli, da gre verjetno za najkakovostnejšo alufolijo na slovenskem trgu! Gre za enega najbolj priljubljenih in vsestranskih materialov za embalažo, kuhanje, ohranjanje svežine in še več. Ste vedeli, da alufolija ni primerna za uporabo pri kislih ali alkalnih živilih, saj lahko reagira z aluminijem in povzroči spremembo okusa ali barve hrane.

Uporaba v gospodinjstvu: Alufolijo pogosto uporabljamo v gospodinjstvu za pokrivanje hrane med kuhanjem ali shranjevanjem. Je neprepustna za vlago, zrak in svetlobo, kar pomaga ohranjati svežino in aromo hrane ter preprečuje kontaminacijo.

Kuhanje s alufolijo: Alufolijo lahko uporabljamo za peko ali kuhanje na žaru. Odlična je za pripravo paketov s hrano, saj omogoča enakomerno toplotno obdelavo in ohranja sočnost jedi.

Recikliranje: Alufolijo je mogoče reciklirati, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov in varovanju naravnih virov. Večina aluminija, ki se reciklira, se uporabi za proizvodnjo nove alufolije.

 

Vabljeni v prijetno ohlajena nakupovalna centra Supernova Kamnik in Kranj (ki je bivša Qlandia), kjer vas bo tudi vaš jekleni konjiček počakal v ohlajeni garaži. Velika ponudba in super KUL poletne cene.