7 top lepotnih trikov

7 top lepotnih trikov

Razkrivamo skrivnosti zvezdnic o ličenju za sijoč in izjemno zapeljiv videz. Na Facebook strani Radia Ekspres lahko sodelujete tudi v nagradni igri “Mojakozmetika.si za zvezdniški nasmeh” in se potegujete za paket kozmetike Artdeco. Za sodelovanje v nagradni igri kliknite na “Mojakozmetika.si za zvezdniški nasmeh“, celotna kolekcija Artdeco pa je dostopna v spletni trgovini mojakozmetika.si.

 

 

Naj vaš obraz zasijelicenje obrvi

Med ‘it’ lepotne skrivnosti zvezdnic sodi osvetljevanje. Osvetljevalec nanesite na zgornji rob nosu in sredino čela, na predel od nosu proti sredini lic in na predel brade. Vaš obraz bo takoj videti bolj svež in spočit, dodatno pa obliko obraza izboljšajte še s senčenjem. Preberite kako do popolne polti.

 

 

Nič več nepravilnosti

Želite prekriti razdraženo kožo, rdeče žilice, znamenja, tatuje ali nečisto kožo? Kamuflažno kremo z lopatico nanesite na hrbtno stran dlani in jo s krožnimi gibi dobro zmehčajte. Nato jo na obraz nanesite s čopičem ali gobico in prekrijte nepravilnosti. Ne veste, kateri odtenek izbrati? Odgovor poiščite tukaj.

 

 

Minerali za naraven videz

Tanko plast mineralne podlage v prahu s čopičem kabuki nanesite na obraz s krožnimi gibi, ki si sledijo od zunanje strani obraza proti notranji. Poudarite svojo naravno lepoto brez neželenega izumetničenega videza ter si s pravilno uporabo mineralnih ličil zagotovite obstojnost in učinkovitost ličenja.

 

 

Poudarite ličnice

Rdečilo ustvari svež in mladosten videz ter poudari poteze vašega obraza. Nežnejši odtenki obrazu dodajo svežino, temnejše pa uporabite za izrazitejše poudarke. Ne veste, kako rdečilo pravilno nanesti? Smer nanosa je odvisna od oblike vašega obraza. Poudarite lička na pravilen način.

 

 zadimljen videz

Obrvi so okvir obraza

Za popoln videz tanjše dele obrvi pobarvajte s svinčnikom, ki ga vedno nanašajte od začetka obrvi do zgornjega loka, proti koncu obrvi. Za poudarjanje obrvi izberite raje barvico, ki je dva odtenka temnejša od barve vaših las. Tako boste videti bolj naravne. Tu preberite še nekaj ključnih korakov do popolne oblike obrvi.

 

 

Popoln videz zadimljenih oči

Najprej nanesite Eyeshadow Base, nato pa s črtalom narišite debelejšo črto ob zgornji liniji trepalnic in tanjšo črto ob spodnji. Z aplikatorjem črto povlecite vzdolž zgornje veke in pazljivo nanesite senčilo do trepalnic. Svetlejši odtenek nanesite na mestu od zgornjega dela veke do obrvi, temnega pa ob liniji trepalnic ter videz zaključite z nanosom maskare. Celoten postopek ličenja preberite v 32 stranskem e-vodiču ličenja.

 

 

Naj očala ne zakrijejo lepote vaših oči

Če ste kratkovidne, bodo vaše oči skozi leče očal videti manjše, kot so v resnici. Uporabite senčila mavričnih odtenkov za optično povečavo oči. Naučite se prilagoditi slog ličenja, da bodo vaše oči za stekli še lepše. Če nosite očala, vam bodo naši nasveti prihranili marsikatero zadrego v ličenju. Za nasvete kliknite tukaj.

 

 

Vsem ljubiteljicam kozmetike ARTDECO do konca meseca aprila ob nakupu v spletni trgovini www.mojakozmetika.si poklanjamo univerzalni 10% popust na vse izdelke iz redne prodaje s kodo EKSPRES.

 

bannercki6

 

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...