Vrabček Richard

Vrabček Richard
VRABČEK RICHARD THE STORK_8
vrabček RICHARD

Vrabček Richard

V kinodvorane prihaja simpatična animirana avantura Vrabček Richard. Oglejte si jo skupaj z Radiem Ekspres na posebni projekciji 18. februarja ob 11:00 v Kinu Bežigrad. Vstopnice so na voljo v prodaji, nekaj pa jih bomo podelili tudi na Radiu Ekspres. Spremljajte!

 

O Richardu:

Vrabček Richard se znajde pred težkim vprašanjem, s katerim se v resničnem življenju pravzaprav srečujemo vsi, kdo sploh smo(?).Za Richarda je to vprašanje še posebej zagonetno, saj je odraščal med štorkljami, in je zato prepričan, da je tudi sam štorklja. Tako kot je v navadi pri pticah selivkah, se tudi mali vrabček odpravi na potovanje v Afriko, med potjo pa doživi številne dogodivščine.


O predstavi:

Vse, ki se boste udeležili Ekspresove projekcije risanke, vabimo v Kino Bežigrad že ob 9.30, saj bo za otroke organizirana delavnica z malimi hišnimi ljubljenčki. Otroci bodo na delavnici dobili tudi darilce. Risanka Vrabček Richard je sinhronizirana v slovenščino, malim živalskim junakom pa so glasove med drugimi posodili tudi zvezdniki komedije Pr’Hostar.

 

Zanimivosti:

V zahodni kulturi bela štorklja simbolizira rojstvo.

V viktorijanskem času so otrokom pravili, da jih je prinesla štorklja. Navada izhaja iz nekdaj razširjenega prepričanja, da so štorklje prinašalke sreče in blaginje.

Risanka je nastala v koprodukciji med Nemčijo, Belgijo, Luksemburgom in Norveško.

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...