Tri zvezde v vrsto ti prinesejo 100 evrov

502390-tina-turner-617-409
Rolling Stones
madonna

Tri zvezde v vrsto ti prinesejo 100 evrov

Tina Turner je kraljica rokenrola. Močna ženska z nežno platjo, ki te na koncertu ni pustila hladnega. Večna je, kot bodo večni tudi legendarni rokerji The Rolling Stones, poosebljena mladost, norost in ljubezen. Vsi poznate Madonno, kraljico popa in provokativnosti. To so tri zvezde, ki vas ne pustijo ravnodušnih. Ne samo to …

 

Na Radiu Ekspres

vam tri zvezde v vrsto prinašajo 100 evrov!

 

Slišite jih lahko kadarkoli. Doslej so jih slišali že Tatjana iz Ljubljane, Igor z Brezovice, Jasmina iz Zagorja, Milan iz Škofje Loke, Tone iz Kamnika, Stanka iz Ljubljane, Sandra iz Ljubljane, Irena iz Ljubljane, Simona iz Medvod, Zdenka iz Stahovice, Janja iz Dobrnič, zdaj pa iščemo naslednjega.

 

Poslušajte, trenutno iščemo NOVE tri zvezde v vrsto:

 

Vsak dan vam bomo predstavili tri zvezde, ki bodo lahko vam – kadar jih boste slišali v celoti in v pravem vrstnem redu – prinesle 100 evrov. Če jih slišite ali sumite, da se predvajajo v pravem vrstnem redu, nas takoj pokličite na 01 5000 000. Na vas čaka 100 evrov.

 

Stvari, ki si jih morate zapomniti:

106,4 je frekvenca, na kateri lahko slišite Tri zvezde v vrsto.

01 5000 000 je številka, ki jo zavrtite, ko slišite Tri zvezde v vrsto.

Tri zvezde v vrsto – katere iščemo, izveste vsak dan na Radiu Ekspres.

 

Vaša naloga bo prijetna, če imate radi glasbo:

Poslušajte Radio Ekspres, da boste izvedeli, katere tri zvezde iščemo danes. Potem poslušajte še malo, in če slišite te tri zvezde v celoti in v pravem vrstnem redu eno za drugo, nas takoj pokličite na 01 5000 000. Kličete lahko že med predvajanjem tretje pesmi. Kdor prej pride, prej melje! Če ste jih slišali ali zamudili, nič bat. Poslušajte še malo dlje, pa boste izvedeli, katere naslednje tri zvezde vam prinašajo 100 evrov. Zgodi se lahko kadarkoli in kjerkoli boste poslušali Radio Ekspres.

 

 

Pokrovitelj nagradne igre je

CENTER INTERSPAR VIČ

in zvezda; magični darilni bon Desetak, ki izpolni vse vaše želje za različne priložnosti.

 

cv-logo-20let

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...