ŠPORTNI DAN RADIA EKSPRES

IMG_1236

Ime

Priimek

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Tomaževih 6 predmetov je

 Dovoljujem, da Radio Ekspres moje podatke lahko uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

ŠPORTNI DAN RADIA EKSPRES

Ukvarjanje s športom je zelo pomembno, še bolj pomemben pa je dnevni vnos magnezija. Voditelj Tomaž Okorn je pravi športni navdušenec in zato se v njegovem športnem nahrbtniku najde marsikaj.

 

Zato smo za vas, poslušalke in poslušalci, pripravili Tomažev nahrbtnik v katerega smo dali 30 predmetov, ki so povezani s športom. Tako so se napreimer v njegovem nahrbtniku znašli športna majica, superge, voda, Magnezium – Diasporal in še in še predmetov, ki jih potrebuje za šport.

 

A v resnici od vseh teh 30 predmetov Tomaž najbolj potrebuje prav 6. In tu nastopite vi, poslušalke in poslušalci. Katerih 6 predmetov je iz nahrbtnika vzel Tomaž Okorn?

 

Prijavite se z obrazcem na levi in nato čakajte na klic. A najbolj pomembno pri tem pa je, da boste za pravilno napoved pravih 6 predmetov, ki jih je Tomaž vzel iz nahrbtnika, bogato nagrajeni. Kar 1.000 EUR, ja, 1.000 EUR damo tistemu, ki bo pravilno napovedal vseh 6 predmetov.

 

Vsak dan bo Tomaž poklical 2 izžrebana poslušalca. Tisti, ki bo pravilno napovedal vseh 6 predmetov, bo dobil 1.000 EUR. A če vaša napoved ne bo pravilna boste kljub vsemu nagrajeni. Magnesium – Diasporal bo poskrbel, da boste med treningom v telo vnesli dovolj magnezija, ki ga organizem potrebuje.

 

 

Kot pomoč naj vam povemo, da je Tomaž v nahrbtnik spakiral:

-TEKAŠKO MAJICO

-SUPERGE

-ROČNO URO

-KAPO

-PRAZNO STEKLENICO ZA VODO

-ENERGIJSKO PLOŠČICO

-KLJUČE OD AVTA

-SPODNJE HLAČE

-KAPO S ŠILTOM

-NOGAVICE

-ROKAVICE

-ROBČKE

-BRISAČO

-REZERVNE TEKAŠKE HLAČE

-SPODNJO MAJICO

-MP3 PREDVAJALNIK

-ODSEVNI BREZROKAVNIK

-REZERVNE TEKAŠKE COPATE

-PLASTENKO Z VODO

-SONČNA OČALA

-REZERVNE NOGAVICE

-SLUŠALKE

-MOBILNI TELEFON

-MAGNESIUM  – DIASPORAL

-MAJICO BREZ ROKAVOV

-KLJUČE OD STANOVANJA

-DENARNICO

-ŽVEČILNI GUMI

-JABOLKO

-VETROVKO

 

Katerih 6 predmetov (od zgoraj naštetih) je torej vzel iz nahrbtnika?

 

 

POKROVITELJ AKCIJE JE MAGNESIUM – DIASPORAL:

 

 

 

 

Magnezij je eden najpomembnejših mineralov, ki vsestransko prispeva k ohranjanju našega zdravja. Pa vendarle  izsledki najnovejših raziskav kažejo, da kar tretjina prebivalstva zaužije manj magnezija, kot bi ga potrebovala. Priporočen dnevni vnos magnezija  znaša 300−400 mg na dan. 

 

Optimalna sestava aktivnih sestavin, ki je medicinsko preverjena, in pravšnji odmerek zagotavljata stalno visoko kakovost izdelkov Magnesium-Diasporal. Primerna oskrba magnezija je zagotovljena šele, ko sta oba dejavnika izpolnjena. Magnesium-Diasporal je na voljo v različnih farmacevtskih oblikah, odmerkih in okusih. Ta raznovrstnost omogoča, da izberete magnezij v taki obliki, kot je za vas najbolj primerna.

 

Za razpoložljivost magnezija v telesu je poleg doziranja odločilna oblika magnezijeve spojine. Imeti mora visoko biološko razpoložljivost. Zaradi tega vsebujejo vsi izdelki Magnesium – Diasporal magnezijev citrat, organsko obliko magnezijeve soli z najvišjo biorazpoložljivostjo. Magnezijev citrat se zelo dobro izkoristi in absorbira ter hitro vodi do zaznavno povečane koncentracije magnezija v krvi. Vsi izdelki Megnesium – Diasporal so na voljo samo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...