SKRITI PREDMET

SKRITI PREDMET

Prepričani smo, da se vam je že večkrat zgodilo, da ste doma iskali ključe, daljinec od TV-ja, telefon, denarnico, odpirač za steklenico ali kakšen drug predmet? Jasno, da. Ampak tako iskanje predstavlja stres in na koncu ste bili nagrajeni samo z najdenim predmetom.
 
Na Radiu Ekspres je iskanje predmetov popolnoma drugačno. Zabavno, sproščeno in na koncu tudi lepo nagrajeno. To doživetje vam ponujamo z novo nagradno igro SKRITI PREDMET.
 
Da se boste lahko lepo vživeli v domače okolje, smo predmete skrili v krasna mansardna stanovanja. Najdete in ogledate si jih lahko na spletni strani www.mansarda.si. Posneta so v izjemni virtualni tehniki, zato bo sprehajanje po njih izjemna izkušnja. Iskanje skritih predmetov ne bo prav težavno, saj so stanovanja opremljena s strešnimi okni Velux, zato je v njih veliko svetlobe.
 
 
Z nagradno igro začnemo 16. oktobra in bo trajala vsak delovnik pri Tomažu Okornu med 13.00 in 14.00 uro, vse do 27. oktobra 2017.
 
Takoj po Tomaževem znaku ob 13.00 uri, ko bo odprl telefonske linije, boste imeli priložnost poklicati na 01 5000 000 in mu postavljati vprašanja na način, da boste dobili čim več informacij, ki vas bodo vodile do odkritja skritega predmeta. Dokler bo Tomaž na vaše vprašanje odgovarjal pritrdilno z DA, boste lahko zastavljali nova vprašanja, ob prvem NE, priložnost dobi nov klicatelj.
 
Bodite pozorni tudi na številne namige, ki vam bodo na voljo tako ob poslušanju 106.4 Radia Ekspres, kot tudi na našem Facebooku. Jasno, tudi Tomaž vam bo z veseljem pomagal s kakšnim namigom. Najpomembnejši namig – v katerem mansardnem stanovanju smo tisti dan skrili predmet, pa boste dobili vsako jutro med 09:00 in 10:00 uro v Jutranjem Ekspresu.
 
In kaj čaka tistega, ki bo odkril skriti predmet? Vsak dan bomo tistemu, ki bo predmet odkril, podarili darilni bon Trgovine 1001 dar v vrednosti 40 EUR. A to še ni vse. V petek, 27. oktobra 2017 bomo med vsemi finalisti izžrebali dobitnika glavne nagrade, ki bo dobil vikend paket razvajanja za dve osebi v hotelu Špik v Gozdu Martuljku v vrednosti kar 400 EUR. Zakaj ravno hotel Špik? Zato, ker tam za naravno svetlobo v hotelu skrbijo prav okna Velux.

 

 

 

POKROVITELJ NAGRADNE IGRE SKRITI PREDMET JE PODJETJE VELUX: 

 

 

 

Podjetje VELUX Slovenija je del podjetja VELUX, ustanovljenega na Danskem pred več kot 75 leti.

 

Glavni proizvod so strešna okna VELUX in zagotovo lahko trdimo, da so svetovno znani in izkušeni strokovnjaki za mansarde. Poleg strešnih oken nudijo tudi vse izdelke, ki so potrebni za vgradnjo, senčenje in dekoracijo strešnih oken. Pohvalijo se lahko z izolativnim vgradnim setom, ki zagotavlja še večjo energetsko učinkovitost vgrajenih strešnih oken VELUX, za vse, ki potrebujejo udobno in elektrificirano odpiranje je na voljo strešno okno VELUX INTEGRA.

 

Opremljeno je z elektromotorjem, daljinskim upravljalcem s slovenskim menijem in senzorjem za dež, ki zapre strešno okno, ko nanj pade le nekaj kapljic dežja. V skrbi za enoten izgled strehe in učinkovito zračenje so razvili tudi lokalni rekuperator, ki se namesti nad okno in zagotavlja učinkovito zračenje posameznega prostora brez toplotnih izgub. Več informaciji na www.velux.si

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...