ROJSTNODNEVNO KOLO RADIA EKSPRES

ROJSTNODNEVNO KOLO RADIA EKSPRES

Ste rojstni dan že imeli, ali pa ga imate šele čez nekaj mesecev? Nič zato! Radio Ekspres vas za vaš rojstni dan nagradi s 100 EUR!

 

Ja…prav ste slišali … kar 100 EUR vam damo. V juniju se namreč rojstnodnevno kolo Radia Ekspres lahko ustavi prav na vašem datumu. To pa vam lahko prinese do 100 EUR. Le prvi morate poklicati na 01 5000 000. A pozor…časa imate dve pesmi.

 

A pri nas: priložnost zamujena, ne vrne se nobena ne velja. V kolikor ste zamudili 2 pesmi vam še vedno ponujamo, da osvojite nekaj EUR. Res pa je, da se z vsako zamujeno minuto znesek zmanjša. Zato ne pozabite opomniti vse prijatelje, znance in sorodnike, da poslušajo Radio Ekspres in vas opomnijo, če rojstnodnevno kolo pokaže prav vaš datum rojstva. Prav vsak lahko dobi do 100 EUR. Se splača veste 🙂

 

Poslušajte Radio Ekspres, eure začnemo deliti že v ponedeljek 12. junija zjutraj.

 

                                                          

                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

Citypark praznuje 15-ti rojstni dan

 

V Cityparku letos praznujejo 15. rojstni dan. V tem času je nakupovalno središče obiskalo skoraj 150 milijonov ljudi kar ga uvršča na prvo mesto po obiskanosti nakupovalnih središč v Sloveniji.


  1. Rojstni dan so v Cityparku  proslavili z dogajanjem med 15. in 18. februarjem in v okviru nagradne igre »Vrata sreče«razdelili 15.000€v darilnih bonih Desetak. 

 

Skozi celo leto, bodo vsakega 15. v mesecu izpod stropa Cityparka spustili 300 rdečih balonov, ki bodo vsebovali darila presenečenja. Ujemite svojega!


V letu 2016 je nakupovalno središče Citypark naštelo več kot 9 milijonov obiskovalcev, odprli pa so štiri nove monobrand trgovine, treh do sedaj v Sloveniji še ni bilo in sicer Guess Jeans, Mango in Lego Store, trgovina Esprit pa se je zopet vrnila. 

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...