Keš vitrina Radia Ekspres

IMG_0549 2

Ime

Priimek

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

 Dovoljujem, da Radio Ekspres moje podatke lahko uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

Keš vitrina Radia Ekspres

Se radi sprehajate po trgovinah, si ogledujete izložbe, raziskujete cene in sanjarite kaj vse bi si kupili in privoščili? No, potem vam na Radiu Ekspres ponujamo pravi izziv za vas! V februarju na Radio Ekspres prihaja Keš vitrina. Kaj? Ja…prav ste slišali. Keš vitrina radia Ekspres, ki prinaša super nagrade za vso družino. In za vse kar je v njej vam ne bo potrebno porabiti vašega keša.

 

Postavili smo jo v nakupovalno središče Citypark Ljubljana in jo napolnili s kar 55 super nagradami za vso družino.

 

V Keš vitrino smo postavili iRobot Roombo, vikend paket za dve osebi v LifeClass termah Sveti Matrin, Oblačila Champion, Gap, Gap Kids, Guess, Calvin Kline, vlažilnik zraka Oskar, superge Converse All Star, paket masaža in wellness, srebrne uhane, hrano, kozmetiko, darilne bone Desetak, nahrbtnik, skiro, rolko in še in še.

 

Sedaj ste na vrsti vi! Kaj morate storiti?

 

– Obiščite Citypark Ljubljana in si pozorno oglejte premete, ki se nahajajo v Keš vitrini,

 

– Ocenite njihovo skupno vrednost in pri cenah upoštevajte maloprodajne cene brez popustov,

 

– Prijavite se k nagradni igri ali s prijavo preko spletnega obrazca, ki ga najdete levo ali pa preko letaka v Cityparku,

 

– Nato pa med 19.2 in 2.3. pričakujte naš klic. Vsak delovnik bomo žrebali med prijavljenimi in z malo sreče pokličemo prav vas, ter  vam damo priložnost, da nam zaupate znesek,

 

– Na finalni prireditvi bomo razkrili vrednost vseh predmetov v Keš vitrini in razglasili zmagovalca, ki bo prejel vse premete Keš vitrine. To bo tisti, ki bo napovedal točen oziroma najbližji znesek do vrednost vseh predmetov. V kolikor bo enakih napovedi več, bo zmagovalca določil žreb.

 

Sledite nam tudi na Facebooku in poslušajte 106.4 Radio Ekspres, kjer bomo objavljali namige, slike, filmčke in še in še.

 

 

 

Pokrovitelj Keš vitrine je:

Citypark na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete – od nakupa osnovnih življenjskih potrebščin, kozmetičnih pripomočkov do zabavne in uporabne elektronike in drobnih pozornosti za dom.

 

Modni privrženci boste  pri nas na enem mestu našli najbolj vznemirljive znamke, ki ponujajo sveže modne trende, pestro ponudbo oblačil in obutve in nešteto priložnosti za popolno nakupovalno izkušnjo.

 

Za zabavo in prijetno druženje po uspešnem nakupovanju, hitro kosilo ali romantično večerjo  je tu naš pester gostinski kotiček, kjer najdete vse od tradicionalne slovenske hrane do okusov Azije in verige hitre prehrane.

 

Medtem ko nakupujete ali pa si privoščite še sproščujoč oddih ob kavi in klepet v dobri družbi, bomo poskrbeli  tudi za najmlajše obiskovalce, ki bodo pod skrbnim nadzorom animatork svojo energijo in domišljijo sproščajo v veliki otroški igralnici.

 

 

Partnerji Keš vitrine so:

 

 

Video

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...