En račun, dvojna sreča

_mg_6284

En račun, dvojna sreča

Kaj pa če stojim prav za vami v vrsti?

Ozrite se naokrog.

Vidite morda Sašo, Grega, Tomaža ali Gregorja?

 

 

 

Zapomnite si njihove obraze – splača se. V novembru vaše nakupe v trgovinah Spar in Interspar spreminjajo v dobrodelne, vas pa nagradijo z darilno kartico Spar.

 

 

EN RAČUN, DVOJNA SREČA

Veseli december je tuuuuu. Zasvetile bodo lučke, s prijatelji se bomo dobivali v prestolnici na kuhančku in kmalu se bomo obdarovali. Lepo bi bilo, če bi bil december vesel za čim več ljudi. Za vas in za tiste, ki jim v življenju res ni lahko.

 

Ekipa Radia Ekspres bo zato vsak delavnik od 4. decembra naprej obiskovala različne trgovine Spar in Interspar. V vsaki bo izbrala enega kupca in ga nagradila z darilno kartico Spar v vrednosti 20 evrov, znesek na njegovem računu pa “skopirala” in prenesla v sklad za Anino zvezdico. Tako bomo osrečili 15 kupcev in upamo, da še veliko čim več družin, ki živijo v pomanjkanju.

 

aninazvezdica-kvadrat-600x600Ob koncu nagradne igre bomo z zbranimi sredstvi nakupili hrano in potrebščine, ki jih družine v pomanjkanju potrebujejo, ter jih predali izkušenim Aninim zvezdicam, ki ljudem v pomankanju pomagajo že kar nekaj let. Hvaležni smo jim!

 

 

 

Kakšna je vaša naloga?

1: Poslušajte Radio Ekspres in spremljajte naš facebook, saj boste le tako izvedeli, kdaj in kje bomo naslednjič širili dvojno srečo.

2: Obiščite trgovino Spar ali Interspar in bodite pozorni, ali se okrog vas potika kak Ekspresovec. Pocukajte ga. Morda bo z darilno kartico nagradil prav vaš nakup.

3: Veseli bomo zajetnih nakupov, saj bomo lahko tako SKUPAJ v skladu za Anino zvezdico in družine v pomanjkanju zbrali kar največ denarja.

 

 

DVOJNO SREČO

omogočajo nakupi v trgovinah Spar in Interspar.

spar

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...