EKSPRESNO Z ISOSTAREJM PO SLOVENIJI

EKSPRESNO Z ISOSTAREJM PO SLOVENIJI

Ker se nezadržno bliža Volkswagen 22. Ljubljanski maraton smo se na Radiu Ekspres odločili, da tudi mi nabiramo kilometre pred Ljubljanskim maratonom! Kako?

 

V studiu se je znašel zemljevid. Na zemljevidu pa s posebno rdečo piko označeni kraji do katerih moramo priteči. Kako? S pomočjo poslušalcev.

 

Z namigi (tako zvočnimi, besednimi in foto namigi) bomo poslušalcem opisali značilnosti te lokacije. Naloga poslušalcev pa bo, da čimhitreje ugotovijo za kateri kraj, znamenitost ali predel Ljubljane oz. okolice gre.

 

Tisti, ki bo prvi pravilno ugotovil rešitev dobi energijski športni paket Isostar s katerimi se bo pripravljal na tekaške podvige. Bodisi na Ljubljanski maraton ali pa bo z Isostarejm nabiral kilometre ter se potegoval za eno od čudovitih nagrad, ki jih obljubljajo v letošnjem projektu Run Europe With Isostar.

 

KAKO POTEKA:

 

Dobro poslušajte Radio Ekspres od ponedeljka do petka med 6.00 in 18.00. Ko moderatorji Radia Ekspres odprejo telefonsko linijo 01 5000 000 in objavijo namige morate poklicati in skušati ugotoviti za katero lokacijo gre. Vsako uro vam bomo sporočili drug namig, s katerimi bo ugibanje lažje. Tisti, ki bo prvi ugotovil skrivno lokacijo kamor tečemo bo dobitnik energijskega športnega paketa Isostar. Vsak dan boste lahko ugibali novo lokacijo. Namige bomo objavljali tudi na FB strani Radia Ekspres

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROJEKT RUN EUROPE WITH ISOSTAR

 

KDO LAHKO SODELUJE V RUN EUROPE IZZIVU? 

Izziv je za vse tiste, ki radi tečete,  naj bo to rekreativno ali profesionalno. Pa še povsem zastonj je!

 

 

KAKO POTEKAJO IZZIVI?

Za vsak tekaški izziv boste imeli natančno določen cilj – tek v določenem časovnem obdobju. Avtomatično boste registrirani za vse izzive: preveriti morate le, da je vaša aplikacija za tek pravilno povezana z vašim Run Europe profilom. Izzivi so zasnovani tako, da vam pomagajo pri pripravah za vaš naslednji maraton in zato so cilji osredotočeni na  premagovanje težavnosti. Za podrobnosti  preglejte stran namenjeno vsakemu izmed izzivov, ki so dostopne z vašega Run Europe profila. Na koncu vsakega izziva bodo vsi udeleženci, ki so cilj dosegli, vključeni  v nagradno žrebanje za paket Isostarjevih izdelkov. Na koncu  tretjega – zadnjega izziva pa je na voljo izjemna nagrada: več all-inclusive maraton paketov, s katerim se bodo nagrajenci udeležili maratona v enem izmed večjih evropskih mest. Tudi za ta doseženi cilj bo zmagovalce določil žreb.

 

 

KAKO DELUJE WWW.RUNEUROPE-ISOSTAR.COM PLATFORMA?

Zelo preprosto: Ustvarite si profil vezan na vaš elektronski naslov, vaš Facebook ali Connect Heroes profil, izberite geslo in priskrbite zahtevane podatke. Navedite katero aplikacijo za tek uporabljate ter jo povežite s platformo. In to je to! Vaši podatki bodo pridobljeni in zabeleženi med sodelovanjem pri različnih izzivih. Vsakič ko TEČETE, bo to zabeležno, kjerkoli in kadarkoli. Vendar bodite pozorni – druge športne aktivnosti se v Isostarjevem izzivu ne bodo upoštevale.

 

 

 

 

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...