Ekspresno pakiranje z Dano

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Kam greste letos na dopust?

Kdo pri vas pakira za na dopust?

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre, ter dovoljujem, da Radio Ekspres lahko moje podatke uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

Ekspresno pakiranje z Dano

Vremenoslovci napovedujejo vroče, peklensko vroče poletje. Pravo ohladitev predstavlja samo voda. Voda iz Dane. Ker pa želimo vroče poletje z družino preživeti skupaj je treba za na dopust spakirat. Zato tokrat Ekspresno pakiramo z Dano. Z družino se odpravljamo na morje, v hribe, na izled po prestolnicah, slovenskem podeželju, v živalski vrt,… In vsak tak izlet zahteva pakiranje. Ekspresno pakiranje.

 

Tokrat bo na preizkušnji vaše razmišljanje. Mi vam bomo našteli 10 predmetov, ki jih pakiramo za na dopust, vi pa jih boste nato v 20-ih sekundah ponovili vsaj 5. Bi šlo? Vse kar morate storiti je, da se prijavite z obrazcem na levi strani. Potem pa pričakujte naš klic. 

 

Nagrada, ki jo tokrat obljubljamo je čisto poletna: nahrbtnik Dana, veeeeliiika brisača za na plažo Dana in vez vode Dana. Prava nagrada za dolgo vroče poletje. 

 

 

       

 

 

 

 

Ali ste vedeli:

 

-Brez hrane naše telo ob vodi zdrži kar 45 – 65 dni, brez vode pa le največ 9-10 dni! Torej voda je življenje! Fajn je, da pijemo povrh vsega kakovostno vodo, kar Dana je …

-Raziskave so pokazale, da lahko zmanjšate nevarnost za raka na debelem črevesju za 45 %, nevarnost za raka na mehurju pa za 50 %, če vsak dan spijete vsaj 5 kozarcev vode. Pijte kakovostno vodo Dana …

-Voda nima kalorij, torej kadar smo žejni, zagotavlja vir hidracije brez dodatnega, največkrat ob žeji odvečnega vnašanja kalorij! Zelo pogosto se zgodi, da občutek lakote zamenjamo z občutkom za žejo. Mi jim damo paket kakovostne vode Dana …

-Od 30 do 15 minut pred obrokom je dobro spiti kozarec vode. Tako naše telo oskrbimo s tekočino in se nekoliko nasitimo, zato zaužijemo manj hrane. Pijte boljšo vodo Dano.

-Dana je organizmu prijazna voda, kar dokazuje Allium test, ki ga izvajajo v zunanjem neodvisnem labaoratoriju že več kot desetletje.

-Sestava vode Dana je za človekov organizem zelo ugodna, saj vsebuje sorazmerno veliko kalcija (>60 mg/l) in magnezija (>30 mg/l) ter nizke vsebnosti ostalih manj želenih mineralov, kot je natrij.

-Voda Dana spada med SREDNJE do NIZKOMINERALIZIRANE vode. V njej prevladujejo človeku nujni minerali kalcij in magnezij, medtem ko so koncentracije manj želenih mineralov nizke (npr. natrija, klora, nitratov in sulfatov).

-SREDNJE do NIZKOMINERALIZIRANE vode, kot je Dana, imajo lahko rahel diuretični učinek in pomagajo pri odvajanju odvečne vode iz telesa.

-Glavne sestavine vode Dana (Ca, Mg, higrogenkarbonati) so stalni in stabilni skozi leta opravljenih analiz oziroma nihajo v okviru dovoljenih naravnih nihanj. Vse to je označeno tudi na embalaži naravne mineralne vode.

-Naravna mineralna voda Dana vsebuje sorazmerno veliko kalcija, preko 60 mg/l. Ta igra pomembno vlogo pri vzdrževanju kostnega sistema. Z litrom popite mineralne vode lahko dobite toliko kalcija kot z dvema kozarcema mleka. Pijte boljšo vodo. Dana.

-Naravna mineralna voda Dana vsebuje povprečno preko 30 mg/l magnezija. Ima pomembno vlogo pri delovanju in sproščanju mišic, blagodejno vpliva na prebavo, podpira pa tudi absorpcijo kalcija v telo.

 

 

 

 

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...