Ekspres prometna kontrola

Ime

Priimek

Naslov in pošta

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Za kaj boste najverjetneje porabili denar, če vam ne bo treba kupiti letne vinjete?

 Dovoljujem, da Radio Ekspres moje podatke lahko uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

Ekspres prometna kontrola

Letna vinjeta za osebno vozilo je lahko vaša! Čisto zares. Le malo znanja boste morali pokazati. Znanja iz cestno prometnih predpisov!

 

Saša in Grega sta namreč postala policista. Poslušalci pa vzorni vozniki. Pa so res? To bosta Saša in Grega preverjala vsako jutro z Ekspres prometno kontrolo.

 

Hitro se prijavite v nagradno igro z obrazcem na levi strani. Med vsemi prijavljenimi poslušalci bosta Saša in Grega vsako jutro izžrebala po enega poslušalca in ga poklicala v eter Radia Ekspres, naloga poslušalca na liniji pa bo, da pravilno odgovori na tri vprašanja iz cestno prometnih predpisov.

 

Če boste odgovorili pravilno je letna vinjeta za osebno vozilo vaša. Čisto zares in brez trikov. Hitro se prijavite in ne zamudite priložnosti. Najprej se v nagradno igro prijavite z obrazcem na levi strani in nato pričakujte klic naših policistov. Vsak delovni dan okrog 7.00 Saša in Grega izžrebata enega poslušalca, ki se je prijavil in če ste to vi pričakujte njun klic in napnite možgane. Letna vinjeta za osebno vozilo je lahko vaša. 

 

 

PARTNER AKCIJE JE:

 

 

 

 

KAKO OB NAKUPU VINJETE NATOČITI DO 60 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA?

 

Sklenite avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav in kupite letno vinjeto na Petrolu ter si pridobite do 30 EUR brezplačnega goriva. Vsi, ki ste ali boste postali odjemalci Petrol Elektrike, pa lahko v tej akciji pridobite še do 30 EUR brezplačnega goriva. Skupaj torej do 60 EUR brezplačnega goriva. 

 

Če boste avtomobilsko zavarovanje sklepali med 1. 12. 2017 in 31. 1. 2018 potem kupite letno vinjeto na Petrolu do 15. 2. 2018 in si tako pridobite dobroimetje za 15 EUR (pri obnovi zavarovanja) oz. 30 EUR (za novo zavarovanje) brezplačnega goriva pri Petrolu. Če ste letno vinjeto kupili do 15. 2. 2018 in boste avtomobilsko zavarovanje sklepali med 1. 2. 2018 in 30. 11. 2018, boste po obeh izpolnjenih pogojih prejeli dobroimetje za 15 EUR (pri obnovi zavarovanja) oz. 30 EUR (za novo zavarovanje) brezplačnega goriva pri Petrolu.

 

Dodatne ugodnosti (do 30 EUR brezplačnega goriva) boste deležni vsi, ki boste kupili letno vinjeto na Petrolu do 15. 2. 2018 in boste do 30. 11. 2018 s Petrolom sklenili novo pogodbo oz. podaljšali obstoječo pogodbo o dobavi Petrol Elektrike. Novi odjemalci Petrol Elektrike boste pridobili 30 EUR brezplačnega goriva, obstoječi odjemalci Petrol Elektrike pa ste upravičeni do ugodnosti 15 EUR brezplačnega goriva.

 

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...