BITKA MED SPOLOMA

Ime

Priimek

Vaš e-mail

Kontaktni telefon

 Dovoljujem, da Radio Ekspres lahko moje podatke uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

BITKA MED SPOLOMA

Saša proti Gregatu oz. moški proti ženskam!

 

Na Radiu Ekspres poteka najbolj divja, napeta in zabavna bitka. Bitka med spoloma. Kdo bo boljši, kdo bo vedel več odgovorov. Moški na 3 ženska vprašanja ali ženske na 3 moška vprašanja? 

 

VPRAŠANJA ZA ŽENSKE: Kako se reče napravi za pripravo malte? Naštej vsaj tri tipe vozil Wolksvagen? Koliko minut traja izključitev v hokeju?…

VPRAŠANJA ZA MOŠKE: Kaj v modi pomeni kratica CK? Kam na obraz nanesemo senčilo? Kaj je ajlajner?

 

Bi znali odgovoriti na vsa ta vprašanja? Boste branili moški ponos ali žensko vsestranskost? Si upate?

 

Bitka med spoloma. Vsako jutro v Jutranjem Ekspresu. Prijavite se z obrazcem na levi strani.

 

 

 

 

POKROVITELJ:

 

Podjetje Dana, ki predstavlja 100 % BIO Natural Selection Dana

 

 

100 % BIO Natural Selection Dana

To so izdelki skrbno izbranih okusov za popolno jutro, učinkovit dan in lahko noč. Sadno – zelenjavni sok iz jabolk, manga, korenčka in limone je odlična kombinacija sadežev za kožo, oči in krepitev imunskega sistema, ki zjutraj poživi duha in telo – Perfect morning. Sadni sok iz jabolk, aronije in borovnic je prvorazredna sestava sadja za urejeno prebavo, ki je potrebna skozi dan – Strong day in 100% sadna pijača iz jabolk in limon z dodatkom ingverja in mete poskrbi za sprostitev pred spanjem – Good night.

 

BIO ekološki znak kakovosti zagotavlja skrbno izbrane BIO surovine, da pridelava, predelava in polnjenje izdelkov potekajo po BIO standardih, da vsebujejo le naravno prisotne sladkorje iz sadja in zelenjave, so brez dodanih konzervansov, barvil in dodanega sladkorja ter so napolnjeni v visoko kakovostno embalažo.

 

Kaj pravzaprav pomeni BIO? BIO surovine so pridelane in predelane na naraven način, brez uporabe pesticidov, konzervansov, umetnih arom, barvil in gensko spremenjenih organizmov. Rastline za te surovine rastejo na zdravih tleh, ki niso onesnažena s pesticidi in umetnimi gnojili. Pridelava in predelava poteka brez dodatkov kemičnih sestavin, kar ohrani večino vitaminov in mineralov. Izdelki, pridelani in predelani na ta način, imajo posebno oznako:  BIO in/ali EKO in/ali Organic. Te so zakonsko določene za izdelke, za katere veljajo zelo strogi predpisi o načinu predelave. Poleg te oznake se mora nahajati še oznaka inštituta, ki je to certificirala – pri naših izdelkih je to Inštitut Kon-Cert s št. SI-EKO-001.

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...