BITKA MED SPOLOMA

Ime

Priimek

Vaš e-mail

Kontaktni telefon

 Dovoljujem, da Radio Ekspres lahko moje podatke uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

BITKA MED SPOLOMA

Saša proti Gregatu oz. moški proti ženskam!

 

Na Radiu Ekspres poteka najbolj divja, napeta in zabavna bitka. Bitka med spoloma. Kdo bo boljši, kdo bo vedel več odgovorov. Moški na 3 ženska vprašanja ali ženske na 3 moška vprašanja? 

 

VPRAŠANJA ZA ŽENSKE: Kako se reče napravi za pripravo malte? Naštej vsaj tri tipe vozil Wolksvagen? Koliko minut traja izključitev v hokeju?…

VPRAŠANJA ZA MOŠKE: Kaj v modi pomeni kratica CK? Kam na obraz nanesemo senčilo? Kaj je ajlajner?

 

Bi znali odgovoriti na vsa ta vprašanja? Boste branili moški ponos ali žensko vsestranskost? Si upate?

 

Bitka med spoloma. Vsako jutro v Jutranjem Ekspresu. Prijavite se z obrazcem na levi strani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKROVITELJ:

 

Uroš in valentina izhajata iz KMETIJE JPK iz Vipavske doline, kjer so se v začetku ukvarjali s predelavo breskev za potrebe podjetja Fruktal, d.d, nato pa  se usmerili na lastno pot in trženje. Nadaljevali so z nasadi češenj, fig, oljčnih dreves in z leti širili nabor sadnih dreves. Poleg osnovne dejavnosti pridelave sadja so imeli ves čas veliko željo po dopolnilni predelavi sadja, bodisi v marmelade ali sokove. Tako so pripravili prve kozarce marmelad predvsem kot pozornost za zveste kupce. Da bi preverili kakovost izdelkov pa so vzorce poslali na ocenjevanje in prejeli zlato priznanje. Naslednje leto so dobili povabilo na Mednarodni festival marmelad, kjer so za figovo in slivovo marmelado prejeli zlato priznanje, za breskovo pa srebrno priznanje.

 

In tako je nastala blagovna znamka Uroš in Valentina. Marmelade različnih okusov: breskev, marelica, jagoda, češnja, višnja, figova. Njihove marmelade so extra domače, zelo okusne in pristne – kot domače. Ko jo odpreš dišijo  po sadju. Izdelujejo tudi sadne sirupe. Lokacije, kjer lahko dobite njihove izdelke si oglejte na www.urosinvalentina.si 

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...