100% ODMOR RADIA EKSPRES

Dana_Selection_BIO_cmyk

Ime

Priimek

Vaš e-mail

Kontaktni telefon

Kakšno delo opravljate?

Podjetje, v katerem delate

Naslov podjetja (ulica, kraj)

Kdaj bi si vzeli čas za 100% odmor?

 Dovoljujem, da Radio Ekspres lahko moje podatke uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

100% ODMOR RADIA EKSPRES

Dan za dnem v službi. Dela na polno. Brez predaha. Stres. Naporne stranke. Včasih se zaradi vsega tega zdita sobota in nedelja čisto prekratki. Prav zato vam Radio Ekspres in Dana omogočata še en kakovosten vitaminski odmor med tednom, in sicer Vaš 100% odmor.

 

VAŠ 100% ODMOR Z RADIEM EKSPRES 

 

Jutranja voditelja na Radiu Ekspres Saša Zadnik in Grega Murn vam bosta na delovno mesto dostavila gajbico, napolnjeno s svežim sadjem in 100% Bio Natural Selection sokovi Dana, ter poskrbela za to, da bo delo med vašim odmorom opravljeno.

Nihče vam ne bo zameril, če boste majčkeno privoščljivi in jima boste naprtili najbolj umazano, najbolj zahtevno in težavno, najbolj hecno oziroma delo, ki ga sami ne marate opravljati 😉 

 

Prijavite se k nagradni igri zdaj in rezervirajte svoj 100% odmor z Radiem Ekspres in Dano. Med 09. in 26. aprilom 2018 bomo izžrebali več oseb in se z njimi dogovorili za termin njihovega 100% odmora. Nagrajence bo ekipa Radia Ekspres s Sašo in Gregom na čelu obiskala in se poskusila v njihovi vlogi.

 

PS: Držimo pesti, da boste med nagrajenci tudi vi. V tem primeru vas bomo prosili, da se s šefom ali šefi dogovorite za naš prihod. Lahko jim obljubite, da boste z njimi delili kakšen vitaminski napitek Dane in veliko dobre volje. Veselimo se srečanja z vami!

 

 

Napolnite si baterije z Radiem Ekspres in Dano!

 

 Pokrovitelj nagradne igre Vaš 100% odmor je Dana.

100% BIO Natural Selection sokovi za popolno jutro, učinkovit dan in lahko noč.

 

 

 

 

 Z najnovejšimi BIO 100 % sokovi Dana Natural Selection želijo pri Dani potrošnikom pričarati popolno jutro, učinkovit dan in lahko noč. BIO izdelki vsebujejo le naravno prisotne sladkorje iz sadja in zelenjave, ekološki znak kakovosti pa zgotavlja skrbno izbrane BIO surovine. Polnjenje izdelkov poteka po BIO standardih in je strogo nadzorovano s strani certifikacijske institucije. Z inovativnimi kombinacijami okusov BIO izdelkov sledimo novim trendom v smeri usmerjanja potrošniških navad, ki težijo k zavedanju o zdravi prehrani.

100% BIO Natural Selection sokovi so postali tudi Produkt leta. 

 

 

SOBARICA

 

ZOBOZDRAVNIK

 

NATAKARICA

 

SPREVODNIK

 

 

BARMANKA

httpswww.youtube.comwatchv=iNDy6NooEvw  

 

 

ARBORETUM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...