Arhiv

Filter:

Na ogled ponuja razstavo 260 avtov, vpogled v drobovje avtomobila, v sodobne varnostne tehnologije, izkustvo simulatorja varne vožnje in virtualne dirkaške izkušnje ter drugo.

Prvič po 2012 ni osvojila prvega mesta na posamičnih tekmah in je izgubila tudi rekord letalnice. Domen Prevc je bil v skupnem seštevku šesti, Peter Prevc pa deveti.

MOL bo s svojimi javnimi zavodi in podjetji zatemnila zunanje osvetljave nekaterih objektov in se s tem pridružila mednarodni okoljski pobudi Ura za Zemljo.

Potniki bodo lahko vsak teden z brniškega letališča potovali neposredno na 25 destinacij v 20 državah. Od 4. aprila tudi z nizkocenovnikom Transavia.

Vremenske razmere niso idealne, če pa bi bili pogoji pri poletih res idealni, bi lahko rekord iz Vikersunda v Planici popravili za kak meter, meni Grilc.

Ministrstvo Slovencem v Londonu svetuje, naj upoštevajo navodila policije. Za pomoč lahko pokličejo slovensko veleposlaništvo v Veliki Britaniji na številko 00447713628096.

Cilj igre ne bo postati nepremičninski mogotec, ampak graditi kariero skupine, se izogibati previsokim davkom, zaporu in korupciji. Na prodajnih policah bo v začetku maja.

V gledališče prihaja muzikal Alpska saga. Zgodbo je napisala Desa Muck, v glavnih vlogah pa so Tilen Artač, Ana Maria Mitić, Jernej Čampelj in Kristina Mišović.

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...