• Minibanner

Arhiv

Filter:

V finale so se po dveh predizborih uvrstili KiNG FOO, Nika Zorjan, Sell Out, Omar Naber, Nuška Drašček, Tim Kores, Raiven in BQL. Oglejte si njihove nastope tukaj.

Plačevanja za dovolilnice in parkiranje ne bo, pravi župan Boštjan Trilar. Ponekod bodo postavili table, ponekod zapornice. V Kranju manjka namreč kar 15.000 parkirnih mest.

Rokometašice v soboto čaka tekma 4. kroga glavnega dela lige prvakinj. Na Kodeljevo prihaja izvrstna in trenutno vodilna ekipa skupine 2.

Ob svoji 40. obletnici prihajajo v Stožice, in sicer 18. marec. Bi vstopnice? Dobite jih lahko tudi na Radiu Ekspres. Spremljajte!

Na evropski del svetovne turneje bo krenil v začetku junija v Veliki Britaniji. Koncertiral pa bo še v Nemčiji, Nizozemski, Avstriji, Belgiji, Italiji in Švici ter Hrvaški in na Češkem.

Letošnja povorka bo v znamenju slovenskih literarnih junakov. Poleg zmaja boste lahko tako videli še Mačka Murija, Zvezdico Zaspanko, Kralja Matjaža in druge like.

STO bo tudi letos med najbolj obetavne ideje s področja turizma razdelila 15.000 evrov. Prijave na razpis zbira na portalu Banka turističnih priložnosti Slovenije.

Nekdanja člana skupine The Beatles bosta sodelovala pri nastanku novega albuma, sicer albuma Ringa Starra. Zadnjega je izdal leta 2015 – Postcards from Paradise.

  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...