Arhiv

Filter:

Saša Zadnik in Gregor Murn sta v četrtek, 18.5. na posebno kulinarično razvajanje v Sobo 102 povabila 8 zvestih poslušalcev.

Včeraj, v sredo, 10.maja, sta v oragnizaciji Radia Ekspres Ljubljana, sodelavki Rdečega križa Območnega združenja Ljubljana organizirali 50 – im udeležencem seminar o temeljnih postopkih oživljanja.

Letos Radio Ekspres vabi na Oviratlon. Ta bo 17. junija na novi lokaciji. V Planici.

Športno društvo Oviratlon je skupaj z rehabilitacijskim inštitutom Soča v Ljubljani že šesto leto zapored organiziralo Mini oviratlon.

V ponedeljek in torek, 8. in 9. maja bodo v Ljubljani potekali Dnevi Budimpešte v Ljubljani, na katerih bodo predstavili raznoliko kulturno ponudbo Budimpešte.

Ali poznate tujerodne vrste? V okviru projekta LIFE ARTEMIS je bila letos izvedena javnomnenjska raziskava o tem, kako dobro Slovenci poznamo tujerodne vrste in kakšno je naše mnenje o njih.

V Bruslju so odprli Hišo evropske zgodovine. Prostor pa so tam dobili tudi eksponati iz nekdanje Jugoslavije, svoje eksponate pa je prispevalo 35 držav.

Robbie Williams bo letos ‘kruzal’ po Evropi. Tokrat na velike odre prihaja z gostoma – skupino Erasure.

  • OAuthException: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
  • Kje najpogosteje poslušate radio?

    Loading ... Loading ...